Laat hier uw recensie achter

Recensies

Snel en prima opgelost. Klokslag 10 uur stond er een super vriendelijke man voor de deur en die heeft het probleem snel opgelost. Ik kreeg zelfs nog een maand garantie, voor als er alsnog opnieuw problemen met het ongedierte zouden komen. Super!
Meessen
Ze zouden pas eind van de middag komen, maar ze waren veel sneller en toen is het ook heel snel opgelost. Meneer is meteen aan de slag gegaan. Nadat alles was doorgespoeld heeft hij ook alles nog getest.
Stijnen
In 1 woord top! Echt super vriendelijke mensen allemaal, eerst aan de telefoon en daarna de monteur. Zal ik volgende keer zeker weer bellen. Absoluut een aanrader!
Janet
Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in de 12 jaar dat we hier wonen. Gelukkig is het erg meegevallen. Wij zijn heel tevreden met de diensten die zijn geleverd.
Winkel
Bij mij is onlangs de heer Janssen geweest en ben zeer over hem tevreden.
Jantien
Dit bedrijf levert een snelle service. Wij hebben ’s ochtends gebeld dat ons toilet verstopt zat. Ze hebben er alles aan gedaan om ons dezelfde dag nog te helpen.
Pascal
Kei veel regen en toen kwam alles naar boven in het putje in de achtertuin. Werd gelukkig snel geholpen 🙂
Alisa
Een hele vriendelijke man die van een praatje houdt. De verstopping is goed verholpen, het hele riool is doorgespoeld en we hebben nu nergens meer last van.
de Clercq
Wc was verstopt. Meneer was nog wel even druk, maar kon de volgende dag langskomen. Ja, ach.. even behelpen voor een dagje, maar prima service!
Rita
Alles gaat hartstikke goed en heb ook een vervolg afspraak gepland!
Vromen